miercuri, 16 iunie 2010

Monte Carlo KERUCOV .ro - Intreaga lume vazuta in zbor - O seara in Monte Carlo, in Monaco, pe Coasta de Azur - Ira - destinatii de vacanta

Monte Carlo a devenit in timp o destinatie turistica foarte dorita, fiind astazi un simbol al luxului, frumusetii, elegantei si bogatiei.
Aflat pe Riviera Franceza, Principatul Monaco este parte a Frantei, dar este independent si are deschidere la Marea Mediterana.
In intreaga lume este cunoscuta politica tax-free din Monaco si Monte Carlo, locuitorii nu platesc taxe. Intregul venit anual al tarii este castigat din turism si jocuri de noroc.
Multi dintre rezidentii din Monaco sunt milionari ai altor tari. Ca lider mondial al luxului si banilor, Monte Carlo este unul din cele mai scumpe locuri de pe Pamant. Statul nu impune impozite pentru persoane private.
In fiecare an numerosi turisti sunt atrasi de clima placuta si de cazinoul din Monte Carlo. Acum cativa ani un mare proiect de modernizare a dus la extinderea portului folosit de navele de croaziera si de ambarcatiunile private.
In Monte Carlo exista numeroase restaurante de lux si boutique-uri ale numelor celebre, precum Chanel, Prada sau Armani.



monte_carlo_01

monte_carlo_21


monte_carlo_19


In fata cazinoului gasiti un parc in care vegetatia o sa va lase cu gura cascata.


monte_carlo_02




monte_carlo_18


monte_carlo_22


Nu doar vegetatia, cat si fauna, e plin de pasari, de veverite si mai stiu eu ce alte animale care se plimba linistite pe aleile parcului fara ca nimeni sa le deranjeze (sau sa le manance).


monte_carlo_06


monte_carlo_09


monte_carlo_12


Orasul este vestit si pentru yachturile ce plutesc linistite pe apele portului.


Pentru masinile sale de lux (1 din 5 masini purta ca emblema calutul cabrat)


monte_carlo_20


monte_carlo_04

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu